Картопляний салат – дуже смачна і ситна страва. Його головний інгредієнт – варена картопля, яку можна доповнювати різними продуктами.
Дивіться відео, як вибрати картоплю для салату:
Ми пропонуємо простий рецепт картопляного салату з маринованими грибами, огірками, цибулею і зеленню.
Картопляний салат з маринованими грибами
Час приготування:
- 15 хвилин
Калорійність:
- 89 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 600 г вареної картоплі
- 200 г маринованих грибів (печериць, опеньків)
- 100 г маринованих огірків
- 1/2 червоної цибулини
- Олія нерафінована – для заправки
- 2-3 гілочки кропу
- Сіль, перець
Спосіб приготування:
- Варену картоплю очистити і нарізати невеликими кубиками.
- Лук очистити і тонко порубати.
- Мариновані гриби і огірки нарізати довільно.
- Додати до картоплі і цибулі подрібнений кріп, гриби і огірки.
- Приправити салат сіллю, перцем, заправити олією і перемішати.
Корисна порада
Ви можете експериментувати з інгредієнтами. Наприклад, додати варену моркву, огірки замінити зеленим горошком, а цибулю – свіжою журавлиною.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати жульєн з картоплею . "Сьогодні" також ділилися рецептом овочевої запіканки з картоплею .