Головна Сьогодні

Рецепт оригінальної закуски: готуємо "наполеони" з буряка

Листковий буряковий салат з сирною начинкою прикрасить будь-який святковий стіл

Салат – це не завжди подрібнені овочі з різними заправками. Можна проявити трохи фантазії і спорудити яскравий салат "Наполеон". Особливо смачний він з молодим солодкуватим буряком і козячим сиром.

Буряк для цього рецепта можна відварити або запекти в духовці – все залежить від ваших уподобань.

Бурякові "наполеони"

Складові:

  • буряк
  • козячий сир або м'який сир
  • зелень
  • мед
  • сік апельсина
  • фісташки або волоські горіхи
  • оливкова олія
  • сіль

Рецепт приготування:

1. Відваріть буряк або запечіть її в духовці при температурі 175 градусів.

2. Остудіть, почистіть і наріжте тонкими скибочками.

3. Козячий сир або м'який сир, якщо він занадто сухий, змішайте з молоком або вершками. Додайте дрібно посічену зелень, за бажанням посоліть.

4. Викладіть шарами скибочки буряка і сирну начинку.

5. Для соусу змішайте мед з соком апельсина, полийте бурякові "наполеончики".

6. Фісташки або волоські горіхи подрібніть, посипте закуску зверху. Збризніть "наполеони" оливковою олією і посоліть за смаком.

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептами зимових салатів з буряка. Крім цього, ми повідомляли, що ввчені внесли буряк в список продуктів, що продовжують життя.

Дивіться відео, як приготувати рожеві сирники з буряком:

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти