Головна Сьогодні

Як приготувати пасту карбонара: рецепт Гвінет Пелтроу

Готуємо спагетті за рецептом голлівудської актриси

Знаменита актриса поділилася рецептом пасти карбонара в своїй четвертій кулінарній книзі під назвою "Все це просто: рецепти смачних страв на кожен день для суперзанятих кухарів".

Гвінет Пелтроу прокоментувала: "Карбонара – ідеальний варіант для "ледачої" вечері. Це смачна і неймовірно проста в приготуванні страва, інгредієнти для якої майже завжди є під рукою".

Паста карбонара за рецептом Гвінет Пелтроу

Інгредієнти:

  • 350 г спагетті букатіні
  • 100 г бекону
  • 2-3 яєчних жовтки
  • 1 велике яйце
  • 40 г тертого пармезану
  • 1 ч.л. меленого перцю
  • сіль

Рецепт приготування:

1. Наріжте бекон і відправте його на розігріту сковорідку. Смажте на середньому вогні 5-7 хвилин до утворення хрусткої скоринки, після чого перекладіть бекон на паперовий рушник, щоб вбрався зайвий жир.

2. З'єднайте в великій мисці яєчні жовтки, яйце, тертий сир і мелений перець.

3. Відваріть пасту в підсоленій воді до стану аль денте. Відкиньте макарони на друшляк, зберігши один стакан відвару.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

4. Покладіть спагетті до миски з сиром і яйцями і швидко перемішайте, щоб соус "схопився" від тепла макаронів.

5. Додайте до ємності з пастою смажений бекон і ще раз перемішайте.

6. Влийте необхідну кількість збереженої від варіння пасти рідини, щоб блюдо набуло кремової консистенції.

9. Викладіть спагетті на тарілку і посипте зверху додатковим сиром і перцем. Посоліть за смаком.

Смачного!

Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" писав, як приготувати корисний сніданок від Гвінет Пелтроу. Ми також ділилися рецептом макаронної запіканки від моделі Кріссі Тейген.

Дивіться відео, як приготувати пасту з мідіями і томатним соусом:

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти