Куди поїхати у відпустку

Як правильно худнути

Готуємо джем з абрикос

Модні джинси

Тести

Найдорожче

Рецепт фунчози по-корейськи з м'ясом і овочами

Ідеальний смак фунчози – м'який, з невеликим хрустом

Фунчоза – це популярна азіатська локшина, яка через свій зовнішній вигляд отримала назву "скляна". Вона навіть не вимагає варіння: фунчоза на 5-10 хвилин заливається окропом, а потім промивається холодною водою. Додаткові інгредієнти нарізають брусочками і швидко обсмажують в олії.

Для фунчози важлива заправка. Зазвичай вона готується з соєвого соусу, рисового оцту і коричневого цукру.

Фунчоза з м'ясом по-корейськи

Фунчоза з м'ясом та овочами
Фунчоза з м'ясом та овочами / Фото: Depositphotos

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

  • 168 ккал на 100 г

Складові:

  • 350 г нежирного м'яса
  • 100 г фунчози
  • 1 свіжий огірок
  • 1 великий болгарський перець
  • 1 цибулина
  • 1 маленький гострий перець
  • 4 зубчики часнику
  • 5 ст. л. соєвого соусу
  • 1 ст. л. рисового оцту
  • 1 ст. л. коричневого цукру
  • Мелений червоний або чорний перець, коріандр, мелений імбир – за смаком
  • Рослинна олія – для смаження

Читайте також:

Спосіб приготування:

  1. М'ясо нарізати брусочками і злегка відбити. Додати по столовій ложці рослинної олії, соєвого соусу і перемішати.
  2. М'ясо посипати цукром, полити рисовим оцтом, додати спеції за смаком, перемішати і залишити на 15 хвилин.
  3. Огірок і болгарський перець нарізати брусочками. Гострий перець дрібно порізати. Часник почистити і пропустити через прес. Цибулю подрібнити.
  4. Локшину залити окропом. Через 10 хвилин локшину промити холодною водою.
  5. У сковороді розігріти олію. Викласти м'ясо і швидко обсмажити, періодично помішуючи.
  6. Додати в сковороду з м'ясом цибулю і смажити на сильному вогні близько хвилини.
  7. Потім додати до м'яса з цибулею огірок і солодкий перець і готувати 3 хвилини. Викласти в сковороду часник і гострий перець, перемішати.
  8. Перекласти обсмажене м'ясо з овочами до локшини, полити соєвим соусом, за бажанням посолити і додати спеції за смаком.

Як подавати страву

Фунчозу з м'ясом по-корейськи можна їсти як в теплому, так і в холодному вигляді.

Дивіться відео, як відрізнити справжню рисову локшину від підробленої:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати локшину зі свининою по-китайськи. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом гречаної локшини з овочами і куркою.

Реклама
Найважливіші та найцікавіші новини завжди під рукою
Life Сьогоднi в telegram-каналi Пiдпишись на RSS-канал Life Сьогоднi на Google News
Реклама
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Гороскоп
Твій гороскоп на Сьогодні
Читати гороскоп
Just do it
Корисна порада на Сьогодні
Частіше проявляти емоції
Чому це важливо?
Лайфхак дня
Як швидко охолодити каву
Хакнути
Сольник зірки
MONATIK
31 липня / 20:00
5 головних концертів липня
Чи гідний сервіс на відпочинку в Україні?
Дізнатися більше про відпочинок
Спецпроект
Календар лайфхаків на літо
Липень
Лайфхаки за календарем
Гороскоп
Твій гороскоп на тиждень
18 - 25 липня
Читати гороскоп
Найдорожчий спецтопік
Дорожче просто не знайдеш
Оренда VIP-яхти — ₴27 000/година
За що такі гроші?
тест
Впізнаєш зірку за її модним образом?
Спробувати
Куди піти
Атмосферні тераси Києва для літніх вечорів
Хочу дізнатися!

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти