I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Рецепт фунчози по-корейськи з м'ясом і овочами

Ідеальний смак фунчози – м'який, з невеликим хрустом

Фунчоза – це популярна азіатська локшина, яка через свій зовнішній вигляд отримала назву "скляна". Вона навіть не вимагає варіння: фунчоза на 5-10 хвилин заливається окропом, а потім промивається холодною водою. Додаткові інгредієнти нарізають брусочками і швидко обсмажують в олії.

Для фунчози важлива заправка. Зазвичай вона готується з соєвого соусу, рисового оцту і коричневого цукру.

Реклама

Фунчоза з м'ясом по-корейськи

Фунчоза з м'ясом та овочами
Фунчоза з м'ясом та овочами

Час приготування:

Реклама
  • 30 хвилин

Калорійність:

  • 168 ккал на 100 г

Складові:

  • 350 г нежирного м'яса
  • 100 г фунчози
  • 1 свіжий огірок
  • 1 великий болгарський перець
  • 1 цибулина
  • 1 маленький гострий перець
  • 4 зубчики часнику
  • 5 ст. л. соєвого соусу
  • 1 ст. л. рисового оцту
  • 1 ст. л. коричневого цукру
  • Мелений червоний або чорний перець, коріандр, мелений імбир – за смаком
  • Рослинна олія – для смаження

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. М'ясо нарізати брусочками і злегка відбити. Додати по столовій ложці рослинної олії, соєвого соусу і перемішати.
  2. М'ясо посипати цукром, полити рисовим оцтом, додати спеції за смаком, перемішати і залишити на 15 хвилин.
  3. Огірок і болгарський перець нарізати брусочками. Гострий перець дрібно порізати. Часник почистити і пропустити через прес. Цибулю подрібнити.
  4. Локшину залити окропом. Через 10 хвилин локшину промити холодною водою.
  5. У сковороді розігріти олію. Викласти м'ясо і швидко обсмажити, періодично помішуючи.
  6. Додати в сковороду з м'ясом цибулю і смажити на сильному вогні близько хвилини.
  7. Потім додати до м'яса з цибулею огірок і солодкий перець і готувати 3 хвилини. Викласти в сковороду часник і гострий перець, перемішати.
  8. Перекласти обсмажене м'ясо з овочами до локшини, полити соєвим соусом, за бажанням посолити і додати спеції за смаком.

Як подавати страву

Фунчозу з м'ясом по-корейськи можна їсти як в теплому, так і в холодному вигляді.

Дивіться відео, як відрізнити справжню рисову локшину від підробленої:

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати локшину зі свининою по-китайськи. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом гречаної локшини з овочами і куркою.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти