Головна Сьогодні

Рецепт швидких бананових панкейків на сніданок

Тісто для цих млинчиків готується в блендері

Пишні, м'які панкейки на молоці – чудовий початок дня. Від звичайних оладок вони відрізняються товщиною і консистенцією тіста: панкейки більш товсті і схожі на бісквіт.

Ми розповімо, як зробити швидкі бананові панкейки без яєць. Тісто для них замішується в блендері. До столу сніданок подається зі шматочками фруктів, ягодами, кленовим сиропом і йогуртом.

Бананові панкейки без яєць

Панкейкі з бананом і чорницею
Панкейкі з бананом і чорницею
Фото: Depositphotos

Час приготування:

  • 15 хвилин

Калорійність:

  • 183 ккал на 100 г

Інгредієнти:

Для панкейків:

  • 2 стиглі банани
  • 120 г борошна
  • 1 ч. л. розпушувача
  • 120 мл молока
  • Рослинна олія – для смаження

Для подачі:

  • Жменя чорниці або інших ягід
  • Банан
  • Кленовий сироп або мед
  • Сметана або натуральний йогурт

Дивіться відео, як зробити панкейки з кульбабою:

Спосіб приготування:

  1. Змішайте в блендері два порізані банани, борошно, розпушувач і молоко.
  2. Розігрійте чайну ложку олії на невеликій сковороді. Щоб зробити один млинець діаметром 10 см, вам знадобиться приблизно одна столова ложка тіста.
  3. Обсмажуйте панкейки близько двох хвилин з обох боків до золотисто-коричневого кольору.

Як подавати панкейки

Викладіть панкейки на дві тарілки. Прикрасьте шматочками банана, чорницею, полийте кленовим сиропом або медом і йогуртом. Відразу ж подавайте до столу.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом веганських бананових оладок. Сьогодні.Lifestyle також писали, як приготувати ароматні панкейки з родзинками, ромом і корицею.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти