Пишні, м'які панкейки на молоці – чудовий початок дня. Від звичайних оладок вони відрізняються товщиною і консистенцією тіста: панкейки більш товсті і схожі на бісквіт.
Ми розповімо, як зробити швидкі бананові панкейки без яєць. Тісто для них замішується в блендері. До столу сніданок подається зі шматочками фруктів, ягодами, кленовим сиропом і йогуртом.
Бананові панкейки без яєць
Час приготування:
- 15 хвилин
Калорійність:
- 183 ккал на 100 г
Інгредієнти:
Для панкейків:
- 2 стиглі банани
- 120 г борошна
- 1 ч. л. розпушувача
- 120 мл молока
- Рослинна олія – для смаження
Для подачі:
- Жменя чорниці або інших ягід
- Банан
- Кленовий сироп або мед
- Сметана або натуральний йогурт
Дивіться відео, як зробити панкейки з кульбабою:
Спосіб приготування:
- Змішайте в блендері два порізані банани, борошно, розпушувач і молоко.
- Розігрійте чайну ложку олії на невеликій сковороді. Щоб зробити один млинець діаметром 10 см, вам знадобиться приблизно одна столова ложка тіста.
- Обсмажуйте панкейки близько двох хвилин з обох боків до золотисто-коричневого кольору.
Як подавати панкейки
Викладіть панкейки на дві тарілки. Прикрасьте шматочками банана, чорницею, полийте кленовим сиропом або медом і йогуртом. Відразу ж подавайте до столу.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом веганських бананових оладок. Сьогодні.Lifestyle також писали, як приготувати ароматні панкейки з родзинками, ромом і корицею.