Марта Стюарт – відома американська телеведуча і автор кулінарних книг. Ми розповімо, як приготувати смачні панкейки на молоці за її рецептом.
Дивіться відео, як приготувати оладки з індичкою:
Такі млинці можна подавати з медом, джемом, цукровою пудрою, вершковим маслом, збитими вершками або шоколадним сиропом.
Панкейкі на молоці класичні
Час приготування:
- 30 хвилин
Калорійність:
- 232 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 1 склянка борошна
- 2 ст.л. цукру
- 2 ч.л. розпушувача
- 1/2 ч.л. солі
- 1 стакан молока
- 2 ст.л. олії або розтопленого вершкового масла
- 1 велике яйце
- Олія для обсмажування
Спосіб приготування:
- Розігріти духовку до 200 ° С; підготувати деко або жаростійка блюдо, щоб зберегти приготовані млинці теплими в духовці.
- У маленькій мисці перемішати борошно, цукор, розпушувач і сіль; відкласти в сторону.
- У середній мисці збити молоко, масло і яйце.
- Додати сухі інгредієнти в молочну суміш, перемішати. В суміші повинні залишатися невеликі грудочки.
- Нагріти сковороду на середньому вогні. Скласти аркуш паперу навпіл і змочити його маслом; натерти промасленим папером сковорідку.
- Викладати по 2-3 столові ложки тіста для кожного млинця на сковороду. Всього на сковорідці має поміститися по 2-3 панкейки.
- Смажити з одного боку від 1 до 2 хвилин, поки на поверхні тіста не з'являться бульбашки. Акуратно перевернути тонкою лопаткою і смажити ще 1-2 хвилини.
- Перекласти на деко; нещільно накрити фольгою і тримати в теплі в духовці.
- Посмажити панкейки, що залишилися. Загалом має вийти 12-15 штук.
Як подавати панкейкі
Подавати млинці теплими з будь-якими добавками на свій смак.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом веганських бананових оладок . "Сьогодні" також писали, як приготувати ароматні панкейкі з родзинками, ромом і корицею.