Різдвяний піст 2019-2020 розпочався 28 листопада і триватиме до 6 січня. У цей час не можна вживати продукти тваринного походження: м'ясо, молоко і яйця.
Дивіться відео, як зробити дієтичний фруктовий мус:

Якщо ви хочете приготувати смачний пісний десерт, зробіть мус з хурми і бананів. Він дуже корисний і не містить зайвих калорій.
Мус з хурми і бананів
Час приготування:
- 15 хвилин
Калорійність:
- 119 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 2 стиглих хурми
- 1 банан
- 2 ч. л. какао-порошку
- 1 ч. л. вівсяних пластівців
- 2 фініки
- Кориця – до смаку
Спосіб приготування:
- Очистіть хурму, видаливши плодоніжки.
- Перекладіть м'якоть в блендер і додайте банан і інші інгредієнти. Влийте трохи води або рослинного молока і подрібніть до однорідного стану.
- Перекладіть мус в стаканчики або креманки і відправте в холодильник на годину.
Як подавати десерт
Прикрасьте десерт горіхами або сухофруктами і подавайте до столу.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати пісне морозиво з бананом і шоколадом . "Сьогодні" також ділилися рецептом вівсянки з яблуками від Гордона Рамзі .