Сирна запіканка – страва, яку можна їсти хоч кожен день. Особливо, якщо завжди готувати її по-різному.
Дивіться відео, як вибрати якісний сир:
Пропонуємо додати в класичний сирник сік і цедру апельсина – так він отримає чудовий смак і аромат.
Апельсиновий сирник в духовці
Час приготування:
- 1 година
Калорійність:
- 112 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- Яйця – 4 шт.
- Цукор – 1 тонкий стакан
- Сир – 400 г
- Розпушувач – 1 ч.л.
- Ванільний цукор – 1 ч.л.
- Цедра і сік одного апельсина
- Манна крупа – 5 ст.л.
Спосіб приготування:
- Збити міксером або блендером все інгредієнти.
- Перекласти сирну масу в змащену маслом форму.
- Випікати при 180 ºС протягом 40 хвилин або до золотистої скоринки.
Як подавати сирник
Готову запіканку трохи остудити, за бажанням посипати цукровою пудрою або полити розтопленим шоколадом .
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати сирну запіканку з ожиною . "Сьогодні" також ділилися рецептами запіканки із сиру з яблуками .