Гордон Рамзі – знаменитий британський шеф-кухар, ресторани якого відзначені 16-ти зірками Мішлен. Популярність кулінару принесли численні передачі на ТБ. Найвідоміша з них – "Пекельна кухня".
Дивіться відео, чому Гордон Рамзі почав втрачати підписників:
Вівсянка з яблуками і корицею за рецептом Гордона Рамзі – смачний і корисний сніданок, приготувати який може кожен. Ви можете замінити коров'яче молоко соєвим, рисовим чи вівсяним, або, для дієтичної версії, просто зробіть кашу на воді.
Вівсянка з яблуками і прянощами
Час приготування:
- 30 хвилин
Складові:
- 150 г вівсяних пластівців
- 4 дрібно нарізаних фініки
- 1/2 чайної ложки меленої кориці
- Щіпка тертого мускатного горіха
- Щіпка меленого запашного перцю
- 2 нарізаних яблука
- 400 мл молока плюс для подачі
- Морська сіль
Спосіб приготування:
- У середню каструлю з товстим дном покладіть вівсяні пластівці, фініки, спеції і 3/4 нарізаних яблук. Посоліть, влийте молоко і 400 мл гарячої води.
- Поставте на вогонь. Нагрівайте, помішуючи, поки каша не почне кипіти.
- Варіть на помірному вогні протягом 15-20 хвилин, регулярно помішуючи, до кремової консистенції. Шматочки яблук повинні розм'якнути, а рідина просякнути.
- Подавайте вівсянку зі шматочками свіжих яблук. Поставте поруч глечик з додатковою порцією молока.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як зварити рисову кашу на молоці . "Сегодня" також ділилися рецептом дієтичних вівсяних млинців .