Французький киш з листкового тіста з начинкою з курки і грибів можна подавати на сніданок або як гарячу закуску.
Пиріг з листкового тіста з куркою, грибами і сиром
Складові:

- 500 г листкового тіста
- 1 л вершків
- 6 яєць
- 500 г печериць
- 1 цибулина
- 400 г курячого філе
- сіль
- рослинна олія
- 150 г тертого пармезану
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Розкачайте тісто і викладіть у форму для пирога. Накрийте фольгою і насипте вантаж – суху квасолю або горох. Це потрібно, щоб тісто не здулося.
- Випікайте при 180 С до легкого золотистого відтінку, потім остудіть.
- Куряче філе відварити в підсоленій воді до готовності.
- Лук подрібніть, а гриби наріжте пластинками. Обсмажте гриби з цибулею до готовності на рослинній олії. Остудіть гриби і курку. Філе наріжте кубиками.
- З'єднайте курку з грибами і викладіть в основу для пирога. Змішайте яйця з вершками в однорідну масу і посоліть за смаком.
- Залийте начинку пирога вершкової масою, посипте тертим пармезаном і випікайте при 180 С, поки начинка не схопиться. Подавайте пиріг теплим.
Для нотаток: якщо у вас не досить велика форма, розділіть інгредієнти і приготуйте два пирога.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати борщ з грибами від Даші Малахової. Крім цього, сайт "Сегодня" ділився рецептом плова с курицей и грибами.
Дивіться відео, як вибрати свіжі шампіньйони: