Обов'язкові інгредієнти цього американського супу – риба або ракоподібні, молюски, овочі (цибуля, картопля) і томатна або вершкова основа. Сьогодні ми приготуємо вершковий чаудер з креветками, беконом і кукурудзою.
Чаудер з креветками, беконом і кукурудзою
Інгредієнти:
- 2 банки солодкої консервованої кукурудзи
- 1 стакан жирних вершків
- 250 г бекону
- 1 цибулина
- 1 зубчик часнику
- 1 велика картоплина
- близько 500 г великих сирих креветок
- 2 склянки курячого або рибного бульйону
- сіль, чорний і каєнський перці за смаком
- зелена цибуля
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Залити половину кукурудзи (рідину попередньо злити) вершками.
- Поставити на вогонь, довести до кипіння і варити на середньому вогні 8-10 хвилин. Потім все пюрирувати в блендері.
- У каструлі з товстим дном обсмажити нарізаний смужками бекон до хрусткої скоринки. Викласти бекон на тарілку, застелену паперовим рушником.
- До каструлі з 2 ст.л. жиру додати дрібно порізану цибулю, часник і нарізану середніми кубиками картоплю. Обсмажити, помішуючи, близько 12-15 хвилин. Наприкінці додати решту кукурудзу.
- Влити бульйон і довести до кипіння. Додати збиту з вершками кукурудзу і креветки. Прогріти до готовності креветок, близько 5 хвилин.
- Готовий чаудер посолити, поперчити за смаком і при подачі посипати смаженим беконом і дрібно посіченою зеленою цибулею.
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом весняного супу з черемшею. Ми також писали, як зварити суп-пюре з зеленого горошку. Крім цього, ми розповідали, як приготувати гаспачо з буряка.
Дивіться відео, як приготувати колумбійський картопляний суп:
Читайте також: