Чудове поєднання шоколадної основи, ніжного сирного шару і ароматної малинової начинки нікого не залишить байдужим.
Малиновий чізкейк
Складові:
Для основи:
- 150 г пісочного печива
- 150 г вершкового масла
- 1 ст.л. какао-порошку
Для сирного шару:
- 800 г сиру
- 6-7 ст.л. цукру
- 3 ст.л. сметани
- ванілін
- 4-6 яєць
Для верхнього малинового шару:
- 150 г свіжої або замороженої малини
- 3 ст.л. цукру
Рецепт приготування:
- Малину скласти в сотейник разом з цукром. Довести до кипіння і варити протягом 20 хвилин. Тепле варення протерти через сито, щоб видалити кісточки.
- Печиво подрібнити за допомогою блендера, перемішати з розтопленим вершковим маслом і какао. Утрамбувати в роз'ємну форму. Відправити в розігріту до 180 ° С духовку, поки готується начинка.
- Для начинки збити всі інгредієнти в блендері до отримання однорідної гладкої маси.
- Вилити сирну суміш на корж, розрівняти силіконовою лопаткою. Перелити малиновий джем в кондитерський мішок, зробити мармурові візерунки на чізкейк.
- Повернути в духовку і випікати при 160 С близько години. Перед подачею чізкейк охолодити.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати торт з печива з масляним кремом . Сайт "Сьогодні" також ділився рецептом японського чізкейка з сиру з шоколадним печивом. Крім цього, ми розповідали, як спекти горіхове печиво з мигдальними пелюстками.
Дивіться відео про австралійські пироги, які готують в Україні: