I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Диня з пармською шинкою: рецепт швидкої літньої закуски

Ця вишукана страва готується за лічені хвилини

Колись поєднання прошуто і дині нікому не спадало на думку. Нікому, крім італійців. У наші дні таку страву можна знайти в ресторанах буквально в будь-якій точці світу.

Щоб ця італійська закуска стала більше схожа на салат, ви можете вдвічі збільшити кількість зелені і додати кілька натертих на дрібній тертці редисок, змішавши їх з каперсами і невеликою кількістю гарної оливкової олії.

Реклама

Диня з пармською шинкою

Диня з шинкою
Диня з шинкою

Час приготування:

Реклама
  • 20 хвилин

Калорійність:

  • 244 ккал на 100 г

Складові:

  • 1 диня
  • 100 г шинки пармської (бекону, хамона)
  • 4 листочка зеленого салату або руколи
  • 100 г пармезану або будь-якого твердого сиру
  • 50 г оливкової олії

Читайте також:

Реклама

Спосіб приготування:

  1. Диню очистіть від шкірки, поріжте на 16 великих шматочків і злегка припустіть в сотейнику.
  2. Шинку розріжте на 16 дуже тонких пластинок, а сир натріть на найдрібнішій тертці.
  3. Кожен шматок дині загорніть у шинку і закріпіть бутербродною шпажкою.

Як подавати закуску

Салат нарвіть руками і зробіть з нього подушку, на яку викладіть диню в шинці з розрахунку по 4 шматочки на порцію. Все побризкайте оливковою олією і посипте тертим пармезаном.

Дивіться відео, як вибрати смачну диню:

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом холодного динного супу в блендері, а також писали, як приготувати салат з дині і прошуто.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Реклама на segodnya.ua Реклама
Лайфхаки для життя
Більше хаків

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти