Якщо ви не хочете готувати в спеку важкі поживні страви, запечіть у духовці куряче філе з лимоном, часником і зеленню.
Куряче філе в лимонах і зелені
Складові:
- 600 г курячого філе
- 1 лимон
- 3 зубчики часнику
- 1 ст.л. свіжого нарізаного чебрецю
- сіль
- мелений чорний перець
Рецепт приготування:
- З лимона зняти цедру і вичавити сік. Якщо лимон дуже великий, достатньо буде приблизно 3 ст.л. соку.
- Часник очистити і пропустити через прес.
- Свіжу пряну траву вимити, обсушити і дрібно нарубати.
- Змішати все в сковороді або формі для запікання, в якій готуватиметься курка. Приправити сіллю і перцем за смаком.
- Курячу грудку вимити й обсушити. Покласти її в маринад і обваляти в ньому з усіх боків.
- До цього часу у вас вже повинна розігрітися духовка, до 180 градусів. Поставити в неї сковороду або форму з куркою на 30 хвилин. Подавати курку гарячою.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати курячий рулет з морквою. Сайт "Сьогодні" також розповідав, як приготувати чахохбілі з курки. Ми також ділилися рецептом ідеальної запеченої курки від колишнього королівського шеф-кухаря.
Дивіться відео, як приготувати дієтичну курячу грудку:
Читайте також: