Курка з картоплею і шпинатом у вершковому соусі – поживне і смачне блюдо, яке обов'язково сподобається вашим гостям. Скуштуйте!
Курячі стегенця з овочами в духовці:
Складові:

- 4 курячих стегна
- 5-6 картоплин
- 3-4 гілочки шпинату
- 40 г вершкового масла
- 150 мл курячого бульйону
- 100 мл вершків
- 2 ч.л. борошна
- сіль за смаком
- оливкова олія – за смаком
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Курячі стегна натерти сіллю і перцем за смаком, обсмажити на сильному вогні до рум'яної скоринки, викласти у змащену маслом форму для запікання.
- У тій же сковороді обсмажити до напівготовності картоплю і викласти до курки.
- Розігріти духовку до 180 градусів.
- Розтопити вершкове масло і обсмажити, помішуючи, борошно на повільному вогні, потім влити бульйон і вершки, посолити і поперчити за смаком, після чого готувати соус 2-3 хвилини.
- До курки з картоплею додати листя шпинату, влити соус і відправити в духовку на 20 хвилин.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати курячий рулет з морквою. Сайт "Сьогодні" також розповідав, як приготувати чахохбілі з курки. Ми також ділилися рецептом ідеальної запеченої курки від колишнього королівського шеф-кухаря.
Дивіться відео, як приготувати дієтичну курячу грудку: