У перекладі з французької назва шніцеля "cordon bleu" означає "синя стрічка". У товстому шматку м'яса роблять розріз-кишеньку, куди кладуть прямокутник сиру і таку ж скибочку шинки.
Ми розповімо, як приготувати кордон блю з курячого філе в духовці.
Кордон блю з курки
Час приготування:
- 1 година
Калорійність:
- 190 ккал на 100 г
Складові:
- 6 курячих грудок
- 6 скибочок швейцарського сиру
- 6 скибочок шинки або карбонату
- 3 ст.л. борошна
- 2 яйця
- 2 ст.л. гірчиці
- Панірувальні сухарі
- Сіль, перець
- Рослинна олія
Спосіб приготування:
- Куряче філе помити, покласти на плівку, надрізати посередині, не дорізаючи до кінця, і відбити через ще один шар плівки.
- Кожну грудку змастити гірчицею. Зверху викласти по шматочку шинки і сиру, загорнути в рулет і скріпити зубочистками.
- Розбити яйця в миску і перемішати їх виделкою до однорідної консистенції.
- У третю миску насипати панірувальні сухарі. Додати в борошно сіль і мелений перець, обваляти кожну грудку спочатку в борошні, потім в яйці і потім в сухарях.
- Обсмажити грудки з кожного боку золотистого кольору, після чого запекти в духовці протягом 15-20 хвилин при 175 ° C.
Як подавати кордон блю
Нарізати готові кордон блю скибочками. Подавати з салатом зі свіжих овочів.
Дивіться відео, як приготувати дієтичну курячу грудку:
Нагадаємо, раніше Сьогодні.Lifestyle писали, як приготувати спагетті з куркою . Ми також ділилися рецептом запеченої курки в духовці .