Великий піст 2019 пройде з 11 березня по 27 квітня. Якщо ви хочете освіжити своє пісне меню, приготуйте салат з пекінської капусти, моркви, свіжих огірків і цибулі. Для додаткового смаку ви можете скропити його соєвим соусом або кунжутним маслом.
Салат з пекінської капусти та моркви
Інгредієнти:
- Качан пекінської капусти – 1/2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Свіжий огірок – 1 шт.
- Червона цибулина – 1 шт.
- Рослинна олія – 2 ст. л.
- Сіль за смаком
- Кунжут – за смаком
Рецепт приготування:
- Качан капусти очистити і розібрати на листи.
- У миску нашаткувати м'які і ніжні листочки.
- Додати терту моркву.
- Додати соломкою нарізаний огірок і півкільцями нашатковану цибулю.
- Салат посолити, заправити олією і перемішати.
- Викласти на тарілки і посипати кунжутом. Простий салат з пекінської капусти готовий, можна подавати до столу.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом весняного салату з редиски. "Сегодня" також писали, як приготувати салат з копченого лосося і овочів.
Дивіться відео, як приготувати далекосхідний салат за рецептом Олексія Суханова:
Читайте також: