Головна Сьогодні

Рецепт рисового пудингу з сиром і сухофруктами

Готуємо пудинг з рису в духовці

Рисовий пудинг в духовці
Рисовий пудинг в духовці
Фото: Depositphotos

Ніжний рисовий пудинг з сиром і сухофруктами можна подати на сніданок або на вечерю. Ця страва буде до смаку всій родині.

Дивіться відео, як приготувати італійський рисовий пиріг:

Сухофрукти слід заздалегідь підготувати: залити теплою водою, дати постояти 10-15 хвилин, а потім промити. Курагу потрібно буде нарізати невеликими шматочками.

Рисовий пудинг з сиром і сухофруктами

Час приготування:

  • 1.5 години

Калорійність:

  • 141 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 1 ст. круглозерного рису
  • 3 ст. молока
  • 1 ст.л. вершкового масла
  • 3-4 ст.л. цукру
  • 200 г пастоподібного сиру
  • 1 яйце
  • 2 білки
  • 50 г кураги
  • 50 г родзинок
  • Дрібка солі
  • Панірувальні сухарі

Спосіб приготування:

  1. Рис розмолоти в блендері протягом 2-3 хвилин. Потім промити і залити холодною водою так, щоб вона була на 1 см вище рівня крупи. Поставити на середній вогонь.
  2. Як тільки вода википить, додати молоко і варити на слабкому вогні до готовності каші, 15-20 хвилин. У гарячу кашу додати сіль і вершкове масло.
  3. Нагріти духовку до 170 °С.
  4. Змішати сир з яйцем і цукром.
  5. Додати до рису, ретельно перемішати і додати сухофрукти.
  6. Білки збити до м'яких піків. Акуратно ввести в суміш лопаткою.
  7. Форму змастити вершковим маслом і посипати панірувальними сухарями. Викласти рисову масу в форму, розрівняти лопаткою.
  8. Поставити в духовку на 40-45 хвилин.

Як подавати рисово-сирний пудинг

Десерт можна їсти як теплим, так і охолодженим, доповнивши сметаною, варенням, медом або згущеним молоком.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом манного пудингу . "Сьогодні" також розповідали, як правильно варити рис .

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: domashniy.ru

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти