Головна Сьогодні

Сирний торт з кокосовою посипкою: рецепт десерту без випічки

Готуємо торт "Сніговий пух" зі сметани і сиру

Для Водоліїв ідеальний сирно-кокосовий пиріг
Для Водоліїв ідеальний сирно-кокосовий пиріг
Фото: Depositphotos

Сирний торт без випічки "Сніговий пух" – легкий і ніжний десерт, який підійде навіть тим, хто на дієті. Лимонне желе надає йому приємну кислинку, а кокосова стружка – екзотичний смак.

Дивіться відео, як приготувати сметанник без випічки:

Торт без випічки "Сніговий пух"

Час приготування:

  • 30 хвилин + час на охолодження

Калорійність:

  • 217 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • Печиво крекер квадратне – 100 г (12 шт.)
  • Желе лимонне – 2 упаковки
  • Вода – 400 мл
  • Сир м'який – 500 г
  • Пудра – 3 ст. л.
  • Ванільний цукор – 10 г
  • Сметана жирна – 250 мл

Присипка:

  • Масло вершкове – 35 г
  • Цукор – 35 г
  • Кокосова стружка – 70 г

Спосіб приготування:

  1. Желе заливаємо окропом, добре розмішуємо. Охолоджуємо.
  2. Сир збиваємо блендером.
  3. Сметану з'єднуємо з пудрою і ванільним цукром, збиваємо блендером до пишності і легкості.
  4. В сметанним масу по ложці кладемо збитий сир і збиваємо блендером.
  5. У цю суміш вливаємо лимонне желе і збиваємо міксером до однорідності.
  6. Форму застилає плівкою і викладаємо шар печива. На нього виливаємо сирно-лимонну масу.
  7. Вершкове масло розігріваємо і з'єднуємо з цукром на сковороді, змішуємо з кокосовою стружкою і на маленькому вогні доводимо до золотистого кольору, охолоджуємо.
  8. Посипаємо торт і ставимо його на ніч в холодильник.

Як подавати торт

Розріжте десерт на порційні квадратики. За бажанням доповніть його ложкою збитих вершків. До торту також підійде чарочка лікеру лимончелло.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати вершкове желе з полуницею . "Сьогодні" також розповідали, як приготувати чізкейк з ягодами і желе .

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Популярні статті

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти