Головна Сьогодні

Рецепт олів'є з ковбасою на Новий рік

Кращий рецепт олів'є з вареною ковбасою

Як зробити правильний олів'є – питання, яке цікавить багатьох напередодні Нового року. Насправді, універсального рецепту немає – кращий салат можна приготувати, відштовхуючись від своїх смакових переваг.

Дивіться відео, в чому секрет салату олів'є:

Олів'є з ковбасою – найулюбленіший і найпопулярніший салат на наших святковий і новорічних столах. Його готують з вареної ковбаси, зимових овочів, консервованого горошку і маринованих або солоних огірків.

Салат олів'є: класичний рецепт

Час приготування:

  • 30 хвилин + час для варіння овочів

Калорійність:

  • 162 ккал

Інгредієнти:

  • Консервований зелений горошок – 200 г
  • Варена ковбаса – 200 г
  • Картопля – 3-4 шт.
  • Яйця – 3 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Огірки мариновані – 2 шт.
  • Майонез – 3-4 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Картоплю і моркву відварити, остудити і очистити.
  2. Відварити і очистити яйця.
  3. Нарізати кубиками в миску овочі. Додати кубиками нарізану варену ковбасу і яйця.
  4. Заправити майонезом. Перемішати салат і дати настоятися в холодильнику.

Як прикрасити олів'є

Салат можна прикрасити листочками зелені, половинками перепелиних яєць, тонкими скибочками огірків, ковбаси або моркви.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати оселедець під шубою . Ми також ділилися оригінальним рецептом салату олів'є від Юлії Висоцької .

Всі подробиці в спецтемі Новорічне меню: ідеї та рецепти страв

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти