Головна Сьогодні

Рецепт дня: запечене куряче філе з картоплею, помідорами і грибами

Готуємо смачний обід у духовці

Запіканка з овочів і курячого філе – чудова страва для обіду. Вам не доведеться готувати гарнір – картопля, гриби і томатний соус відмінно доповнюють курку.

Куряче філе з овочами в духовці

Складові:

  • 500 г курячого філе
  • 500 г картоплі
  • 3 великих помідори
  • 300 г печериць
  • кілька зубчиків часнику
  • сіль, мелений перець
  • сушені італійські трави
  • свіжа зелень
  • оливкова олія

Рецепт приготування:

  1. Часник почистити і дрібно порубати.
  2. Помідори обдати окропом і зняти шкірку. М'якоть дрібно нарізати.
  3. Куряче філе помити, нарізати довгими смужками і обсмажити на оливковій олії до золотистого кольору, посолити.
  4. Очищену картоплю нарізати кружечками або часточками, гриби – пластинками.
  5. На дно форми викласти помідори, додати часник і сіль, перемішати.
  6. Чергуючи, шарами викласти картоплю і печериці. Посолити, посипати італійськими травами. Запікати в розігрітій до 180 С духовці близько 40 хвилин.
  7. Викласти зверху куряче філе і готувати ще 5-10 хвилин. Перед подачею посипати нарізаною зеленню.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати курячий рулет з морквою. Сайт "Сегодня" також розповідав, як приготувати чахохбілі з курки. Ми також ділилися рецептом ідеальної запеченої курки від колишнього королівського шеф-кухаря.

Дивіться відео, як приготувати дієтичну курячу грудку:

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти