Якщо ви обсмажите курячі котлети на пательні, а потім протушкуєте в мультиварці разом з пряними травами і спеціями, то отримаєте дуже ніжну і дуже ароматну страву.
Курячі котлети в мультиварці
Складові:

Для котлет:
- курячий фарш – 500 г
- 1 велика цибулина
- 1 скибочка білого хліба
- трохи молока
- сіль
- перець
- куркума
- хмелі-сунелі
- коріандр
- улюблені спеції
- 1/2 ч.л. розпушувача
- борошно для панірування
- олія – для смаження
Набір трав і спецій:
- кріп
- петрушка
- селера
- ріпчаста цибуля
- лавровий лист
- перець горошком
- часник – 2-3 зубчики
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Додати в курячий фарш перемелену на м'ясорубці пасерувану цибулю, потім додати хліб, вимочений в молоці. Додати всі спеції і розпушувач, добре перемішати і поставити в холодильник.
- На дно мультиварки викласти по кілька гілочок кропу, петрушки і селери. Лук крупно нарізати кільцями і викласти на зелень. Додати перець горошком, лавровий лист і нарізані зубчики часнику.
- На пательні нагріти рослинну олію. Сформувати котлети, запанірувати їх в борошні і обсмажити на рослинній олії з двох боків. Перекласти в мультиварку.
- Накрити кришкою і тушкувати впродовж 30 хвилин. Котлети вберуть всі аромати трав і спецій, а зайвий жир і масло залишаться на дні мультиварки.
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" ділився рецептом котлет з курки з овочами. Ми також розповідали, які смачні страви можна приготувати з фаршу.
Дивіться відео, як вибрати якісний фарш: