Найчастіше м'ясні рулети готують з яловичого фаршу, але з курячого вони виходять більш легкими і дієтичними. Пропонуємо вам оригінальний рецепт рулету із зеленню та сиром.
Курячий рулет зі шпинатом і сиром
Складові:

- 700 г курячого фаршу
- 280 г замороженого шпинату
- 1/2 склянки подрібненого ріпчастої цибулі
- 1/2 склянки панірувальних сухарів
- 1/4 склянки нарізаної петрушки
- 1 ч.л. сушеного орегано
- 2 яєчних білка
- 100 г тертого сиру
- 2 ст.л. кетчупу
- 2 ст.л. гірчиці
- сіль, перець – за смаком
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- У мисці перемішайте курячий фарш, шпинат, цибулю, панірувальні сухарі, петрушку, орегано, яєчні білки, сіль і перець.
- Половину фаршу викладіть рівним шаром у форму, посипте тертим сиром, а зверху розподіліть фарш, який залишився.
- Змішати кетчуп із гірчицею. Змастити сумішшю верх запіканки.
- Запікати протягом 1 години до утворення рум'яної скоринки.
- Залишити на 10 хвилин, і тільки після цього розрізати.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати курячий рулет з морквою. Сайт "також ділився рецептом рулету з болгарським перцем і сиром. Крім цього, ми розповідали, як зробити шпинатний рулет з лососем.
Дивіться відео, як приготувати дієтичну курячу грудку: