Котлети з рибного філе з сезонними овочами - це смачна, поживна і оригінальна страви. Шматочки сала в фарші надають рибним котлетам соковитість.
Рибні котлети з овочами
Складові:
- 1 кг рибного філе
- 150 г сала
- 1 велика морква
- 1-2 цибулини
- 2 зубчики часнику
- 1 середній кабачок
- 250 г молодої капусти
- 1 пучок зелені
- 1 яйце
- 2 ст.л. манної крупи
- сіль, мелений перець
- приправа для риби
- рослинна олія
- панірувальні сухарі або борошно
Рецепт приготування:
- Підготовлене рибне філе кілька разів пропустити через м'ясорубку з дрібною решіткою.
- Овочі помити, нарізати середніми шматочками і також пропустити через м'ясорубку разом з салом.
- Зелень помити і дрібно порубати.
- Змішати рибний фарш і овочі, додати яйце і манну крупу. Приправити і перемішати до отримання однорідної маси.
- З отримав фаршу сформувати котлети. За бажанням обваляти їх у борошні або панірувальних сухарях. Обсмажити рибні з двох сторін в рослинній олії.
- Подавати з будь-яким гарніром на свій смак.
Нагадаємо, раніше сайт "Сьогодні" ділився рецептом котлет з курки з овочами. Ми також розповідали, які смачні страви можна приготувати з фаршу. Крім цього, ми писали, як приготувати котлети з картоплі з лососем і горошком.
Дивіться відео, як вибрати якісний фарш: