У вчорашньому ефірі "МастерШеф" глядачі побачили суперфінал проекту. Анжела Липська та Іван Міланович приготували три найкращі страви в своєму житті: закуску, основну і десерт.
Анжела зосередилася на вегетаріанські кухні та українських продуктах. На закуску вона приготувала овочевий пляцок, на основну – вареники з начинкою з білих грибів та айви з ялиновим соусом, а на десерт – мармелад з узвару з маком, поданий в гарбузі.

Ваня, хоча ніколи не був в Марокко, взявся за марокканську кухню. Він готував кістковий мозок на закуску, гомілку ягняти в фініковій глазурі як основну страву, і мус з пелюсток троянд на десерт.

Хоча у суддів до обох учасників були як претензії, так і компліменти, виграти зможе тільки один з них. Хто ж стане володарем кубка "МайстерШеф", отримає нагородження 500 000 гривень і поїде вчитися до паризької школи Le Cordon Bleu, побачимо сьогодні на каналі СТБ.

Відразу після оголошення імені переможця глядачі побачать "фільм про фільм" "МайстерШеф", де покажуть всі секрети закулісся проекту. Чому двадцятка цькувала Сержика Файного? Як зароджувалися почуття Еліни Павленко і Влада Міцкевича? Що було між Іваном Мілановичем і Дариною Цокало?
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом азіатської закуски від учасника "МайстерШеф" Івана Мілановича. А інша учасниця, Анжела Липська, розповіла, як приготувати вегетаріанський фарширований перець.