Учасниця проекту "МастерШеф" 8-й сезон на каналі СТБ Анжела Липська вже понад 10 років дотримується вегетаріанської дієти. Хоча вона не їсть м'ясо, кулінарний талант дозволяє їй придумувати оригінальні страви і харчуватися різноманітно. У вересні триває сезон солодкого перцю, тому Анжела поділилася своїм фірмовим рецептом фаршированого перцю.
Перець, фарширований бринзою та зеленню
Складові:

- Перець – 500 г
- Бринза 300 г (для вегетаріанців – адигейський сир)
- Зелень: петрушка, кінза або базилік
- Для панірування: борошно, мінеральна вода, сухарі
- Перець чорний, чебрець
Рецепт приготування:
- Перці краще вибирати невеликого розміру. Попередньо їх потрібно бланшувати. Робимо начинку: змішуємо бринзу з дрібно нарубаної зеленню. Додаємо чебрець і перчимо.
- Фаршируємо бланшировані перці начинкою. Робимо кляр з борошна і мінеральної води. Солимо, перчимо. Обкачуємо перці в борошні, опускаємо в кляр. Потім обвалюємо в панірувальних сухарях. Обсмажуємо на сковороді.
- Можна подавати як гарячими, так і холодними.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати фарширований перець за рецептом Асмік Гаспарян. Сайт "Сьогодні" також ділився рецептом гарбузового пудингу від Тетяни Литвинової.