Легкий, корисний, прохолодний – рецепт кавказького супу з телятиною

Основа практично дієтичного супу – айран і мінеральна вода, м'ясо треба брати нежирне, найкраще – відварну телятину або курку. Також серед інгредієнтів є редис, огірок і багато зелені
Кавказький суп з телятиною
Кавказький суп з телятиною

Літо – це час для легких і простих у виконанні супів. Овочів зараз багато, тому перші страви можуть бути вегетаріянськими і з галушками, а можуть бути з м'ясом. Ведучий програми "Ранок з Україною" Григорій Герман поділився рецептом одного зі своїх улюблених літніх супів. Відомий кулінар запевняє – він неймовірно корисний для організму, а його основою є айран і варена телятина.

Реклама

Для приготування холодного кавказького супу за рецептом Григорія Германа знадобляться:

  • Айран – 300 мл
  • Гірчиця – 2 ч. л.
  • Мінеральна вода – 200 мл
  • Варена телятина – 200 г
  • Огірок – 3 шт.
  • Зелень (цибуля, петрушка і кріп) – 1 пучок
  • Мікрогрін редису – 10 г
  • Редис – 2 шт.
  • Сіль і перець

Спосіб приготування

Реклама
  1. Спочатку треба приготувати заливку. Змішати в каструлі айран, воду і гірчицю. Подрібнити зелень і один огірок, додати до заливки та закинути мікрогрін редису. Збити блендером до однорідного стану.
  2. Півкільцями нарізати два огірки і редиску. Подрібнити варену охолоджену телятину. Начинку викласти на тарілки і залити айраном із зеленню.

Як приготувати ще один оригінальний суп – французький легкий вішісуаз – дізнаєтеся з цього відео.

Тут знайдете рецепти 5 найвідоміших супів світу.

Реклама

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти