
Традиційно суп для багатьох – це на обід, але цей суп можна з'їсти і на вечерю. У його складі є курка та овочі, але інгредієнти умовні. Суп з галушками можна зварити без м'яса і додати в нього більше сезонних і корисних овочів, яких достатньо в червні. Отже, рецепт швидкого супу, який гідно оцінить вся сім'я.
Суп з галушками і літніми овочами
Інгредієнти:

- 1 цибулина
- 2-3 болгарських перці різних кольорів
- 1 морква
- олія
- куряче філе – 1 шт.
- 1 л води
- 200 г зеленого горошку
- 2 яйця
- 1 ст. л. молока
- борошно
- сіль, мелений перець
Спосіб приготування:
- Дрібно нарізати очищену цибулину і болгарські перці, натерти моркву на тертці.
- Пасерувати овочі на олії 15 хвилин. Якщо у вас є каструля з товстим дном, можна смажити в каструлі.
- Додати до овочів дрібно нарізані шматочки курки. Тушкувати хвилин 15-20 під кришкою.
- Додати до овочів літр окропу і зелений горошок. Варити близько 5 хвилин.
- Для галушок яйця трохи збити, додати молоко, посолити і всипати стільки борошна, щоб вийшло густе тісто.
- Чайною ложкою набирати невелику кількість тіста і опускати в суп. Варити близько 5 хвилин.
- Посолити і поперчити суп за смаком. Подавати гарячим разом зі сметаною.
А як їдять оселедесь у Нідерландах і взагалі, чи може сподобатися нідерландцям українська їжа – про це розповів дипломат Людовик Смоор. Невимушене спілкування про цікаве відбулося в нашому новому кулінарному шоу "З'ЇЖ ЦЕ".
Тут дізнаєтеся про 5 всесвітньо відомих супів і як їх приготувати.