I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Як смачно запекти свинину в духовці

Простий рецепт запеченої шматком свинини з гірчицею і пряними травами

Запечена в рукаві свинина – найпростіше, що можна приготувати на вечерю з м'яса. Вам потрібно буде натерти її спеціями, поставити в духовку і запекти до рум'яної скоринки.

Готове м'ясо можна подавати з будь-яким гарніром, зеленню і овочами, а також робити з ним бутерброди.

Реклама

Запечена свинина в рукаві

Мясо в духовці в рукаві
Мясо в духовці в рукаві

Час приготування:

Реклама
  • 45 хвилин

Калорійність:

  • 268 ккал на 100 г

Складові:

  • 300 г м'якоті свинини
  • 1 ст. л. діжонської гірчиці
  • Сіль, суміш мелених перців
  • Сушений часник
  • Прованські або італійські трави
  • Рослинна олія

Читайте також:

Реклама

Для подачі:

  • Листя салату
  • Свіжа зелень і овочі
  • Соуси до м'яса

Дивіться відео, як приготувати смачні соуси до м'яса:

Спосіб приготування:

  1. М'ясо промити і обсушити. Натерти сіллю, перцем, часником і сушеними травами.
  2. Обмазати свинину гірчицею і рослинною олією.
  3. Скласти в рукав для запікання і зав'язати краї.
  4. Викласти рукав з м'ясом на деко і запікати в духовці при 200 ° С 30-35 хвилин.

Як подавати запечену свинину

Готове м'ясо трохи остудити і нарізати скибочками. Викласти на блюдо з листям салату, овочами і зеленню. Подавати разом з улюбленими соусами.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати плов зі свининою в мультиварці. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом фрикадельок в томатному соусі.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти