Головна Сьогодні

Як приготувати закусочний вафельний торт: покроковий рецепт від Григорія Германа

Готує торт з консервованою сайрою

Вафельний торт може бути не тільки солодким. Якщо прошарувати коржі салатом з сайри, плавленого сиру, варених яєць і зелені, вийде апетитна холодна закуска, яку можна поставити на святковий стіл.

Покроковий процес з відео від Григорія Германа, ведучого програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", дивіться нижче.

Вафельний торт з сайрою

Закусочний торт з сайрою
Закусочний торт з сайрою
Фото: Скриншот из видео

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

  • 332 ккал на 100 г

Складові:

  • 1 упаковка білих вафельних коржів
  • 1 банка сайри в олії
  • 2 пачки плавленого сиру
  • 3 варених яйця
  • 1 упаковка майонезу
  • 1 лимон
  • Зелена цибуля
  • Паприка копчена

Спосіб приготування:

  1. Натріть яйця і плавлений сир на тертці.
  2. Наріжте зелену цибулю.
  3. Змішайте в мисці сайру, варені яйця, плавлений сир, зелену цибулю і цедру лимона. Приправте копченою паприкою.
  4. Перемажьте отриманою масою вафельні коржі.
  5. Прикрасьте верх майонезом, зеленою цибулею і копченою паприкою.

На замітку

Цей закусочний торт потрібно подавати відразу після приготування, тому що начинка дуже швидко просочує вафельні коржі.

Нагадаємо, раніше Григорій Герман ділився рецептом цибулевого хліба . Ведучий також показав, як приготувати фаршировану пекінську капусту .

Всі подробиці в спецтемі Найкращі рецепти

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти