Головна Сьогодні

Як приготувати сливовий пиріг в мультиварці: покроковий рецепт

Смачний і простий пиріг зі сливовою начинкою

Літній пиріг зі сливами в мультиварці стане чудовим доповненням до домашнього чаювання. Його можна подавати як теплим, так і охолодженим.

Дивіться відео, як приготувати домашнє сливове вино:

Для приготування смачної домашньої випічки бажано вибирати сливи сорту "Угорка" – вони найсоковитіші та найароматніші.

Сливовий пиріг в мультиварці

Час приготування:

  • 1 година 10 хвилин

Складові:

  • Слива – 15 шт.
  • Борошно пшеничне – 2 склянки
  • Яйце куряче – 2 шт.
  • Цукор – 1 стакан
  • Молоко – 3/4 склянки
  • Вершкове масло, розтоплене – 1/2 склянки
  • Розпушувач тіста – 10 г
  • Ванілін – 1 г
  • Масло вершкове – для змащування форми
  • Цукрова пудра – для посипання готового пирога

Спосіб приготування:

  1. Збити яйця разом з цукром, влити молоко і розтоплене вершкове масло (не гарячим).
  2. Порціями додати просіяне борошно, розпушувач тіста і ванілін. Перемішати міксером на низькій швидкості.
  3. Чашу мультиварки змастити вершковим маслом і додати тісто.
  4. Сливи помити, обсушити і розрізати навпіл. Кісточки викинути.
  5. Викласти фрукти на тісто зрізом вгору.
  6. Готувати сливовий пиріг в режимі "Випічка" 1 година.
  7. Акуратно перекласти пиріг зі сливами на тарілку, остудити і посипати просіяною цукровою пудрою.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом сирної запіканки зі сливами. "Сьогодні" також розповідали, як приготувати варення з яблук і слив на зиму.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти