Буріто – популярна страва мексиканської кухні. Її готують з м'якого пшеничного коржа, куди завертають різноманітну начинку. Ми розповімо, як приготувати буріто зі свининою, перцем, помідорами, сиром і гострим соусом.
Буріто зі свининою
Інгредієнти на 1 порцію:
- свинячий ошийок запечений – 50 г
- перець болгарський – 20 г
- перець гострий свіжий – 3 г
- цибуля ріпчаста – 30 г
- помідор – 30 г
- перець гострий консервований – 3 г
- морква по-корейськи – 25 г
- сир гауда – 40 г
- лаваш або тортилья
Для соусу "Мехіко":
- оливкова олія – 15 мл
- перець чилі – 1 г
- сік лимона – 5 г
- цукор – 3 г
- сіль – 1 г
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Для соусу просто змішати всі інгредієнти.
- Нарізати готове м'ясо брусочками, болгарський перець і помідор кубиками, цибулю – півкільцями.
- З'єднати всі інгредієнти для начинки, заправити соусом.
- Додати сир, натертий на крупній тертці. Загорнути готову начинку в лаваш або тортилью. За бажанням обсмажити на олії.
- Подавати з гострим соусом, сметаною, салатом.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати тортилья-роли з куркою, сиром і помідорами від Юлії Висоцької. Сайт "Сегодня" також розповідав, як приготувати лаваш з салатом "Цезар".
Дивіться відео, як приготувати хрусткі бутерброди в лаваші:
Читайте також: