Рулети з лаваша – універсальна закуска на будь-який випадок. Їх можна готувати з різними начинками.
Рулет з лаваша з курячим салатом
Інгредієнти:
- вірменський лаваш
- куряче філе – 200 г
- великий помідор – 1 шт.
- пармезан – 40 г
- листя салату – середній пучок
- часник – 3 зубчики
- соєвий соус – 1 ст. ложка
- йогурт без добавок – 3-4 ст. ложки
- мед – 1 ст. ложка
- гірчиця – 1 ст. ложка
- сіль, перець
Рецепт приготування:
1. Куряче філе помити, обсушити і нарізати тонкими смужками.
2. Помістити філе в невелику ємність. Додати сіль, мелений перець, соєвий соус, рідкий мед і 2 зубчики часнику, пропущених через прес. Дати курці помаринуватися в цій суміші 20-30 хвилин.
3. Тим часом ретельно помити листя салату і порвати їх руками на невеликі шматочки. Помідор помити і нарізати півкільцями. Сир натерти на дрібній тертці.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
4. Обсмажити на сковороді куряче філе до золотистої скоринки.
5. В окремій ємності змішати гірчицю, йогурт і дуже дрібно нарізаний зубчик часнику, що залишився.
6. Лаваш розрізати на квадрати. Кожен квадрат змастити часниковим соусом і покласти зверху промиту зелень. Додати шматочки помідора і курки, посипати пармезаном. Сформувати з лаваша з начинкою щільні конвертики.
7. Обсмажити конверти по 30 секунд на розігрітій пательні-гриль з двох боків.
Смачна й оригінальна закуска готова!
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" розповідав, як приготувати класичний салат "Нісуаз". Ми також ділилися найкращими рецептами салатів з оселедця.
Дивіться відео, як приготувати лаваш з начинкою з овочів та ікри мойви:
вірменський лаваш
куряче філе – 200 г
великий помідор – 1 шт.
пармезан – 40 г
листя салату – середній пучок
часник – 3 зубчики
соєвий соус – 1 ст. ложка
йогурт без добавок – 3-4 ст. ложки
мед – 1 ст. ложка
гірчиця – 1 ст. ложка
сіль, перець