Щоб шашлички вийшли більш соковитими, використовуйте курячі стегна, а не грудку.
Курячі шашлички з болгарським перцем
Складові:
- 4-5 курячих стегенець
- 1 червоний болгарський перець
- 1 зубчик часнику
- 1/4 пучка петрушки
- 2 ст.л. олії
- 2 ст.л. соєвого соусу
- спеції для м'яса гриль
Рецепт приготування:
- Курячі стегенця помити, прибрати шкіру і кістки. Нарізати м'ясо кубиками.
- Болгарський перець очистити від насіння і нарізати невеликими шматочками.
- Перемішати курку, нарізаний перець і спеції. Нанизати по черзі на дерев'яні шпажки.
- Для соусу змішати дрібно нарізану петрушку, пропущений через прес часник, олію і соєвий соус.
- Обсмажити шашлички на пательні до золотистого кольору. За хвилину до готовності полити соусом.
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" писав, як приготувати курячий шашлик з огірковим соусом. Ми також повідомляли, скільки коштуватиме пікнік із шашликом на природі. Крім цього, ми ділилися рецептами маринадів для шашлику.
Дивіться відео, як приготувати салат "Цезар" з куркою гриль: