I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Як приготувати глазур для пасок: 10 рецептів на будь-який смак

Кращі рецепти глазурі для пасок

Паски – головне блюдо на великодньому столі. Причому декор цих здобних кексів не менш важливий, ніж їх приготування. Зазвичай паски вінчає шапка з глазурі або крему – кольорової або білої.

Напередодні світлого свята Воскресіння Христового ми поділимося з вами як класичними, так і незвичними рецептами глазурі для пасок.

Реклама

Як правильно зробити глазур для пасок

Глазур для пасок
Глазур для пасок

  • Класична білкова глазур. Збийте один охолоджений білок з 100 г цукрової пудри до загустіння. Додайте сік лимона і знову збийте.
  • Глазур для паски без яєць. Покладіть в сотейник з товстим дном склянку цукрової пудри, чайну ложку ванільного цукру і 1.5 ст. л. вершкового масла. Прогрівайте на маленькому вогні, поки суміш не стане рідкою. Використовуйте теплу глазур для заливки повністю остиглих пасок.
  • Проста цукрова глазур на воді. Склянку цукрової пудри змішайте вінчиком з 4 ст.л. холодної кип'яченої води.
  • Шоколадна глазур. Розтопіть 60 г шоколаду з 20 г вершкового масла і чайною ложкою меду.
  • Глазур на лимонному соці. Склянка цукрової пудри розітріть із столовою ложкою лимонного або апельсинового соку до гладкості і відразу ж нанесіть на паску.
  • Вишнева глазур. З'єднайте 2-3 ст.л. вишневого соку з 200 г цукрової пудри і розітріть до бажаної консистенції. Покрийте паски готової глазур'ю і прикрасьте посипкою.
    Читайте також:
  • Желатинова глазур. Замочіть 1 ч.л. желатину в 2 ст.л. холодної води, залиште набухати на 5 хвилин. У сотейник з товстим дном додайте склянку цукру і налийте 4 ст.л. води, нагрійте, помішуючи, до повного розчинення цукру. У гарячий сироп висипте желатин, розмішайте і збийте міксером на високій швидкості, поки маса не побіліє (приблизно 3 хвилини). Залиште глазур трохи охолонути, поки вона не почне ставати густішою, і покрийте нею паски. Потрібно зробити це до повного охолодження, інакше глазур захолоне.
  • Кавова глазур. Змішайте стакан цукру і 100 мл чорного міцної кави. Варіть на невеликому вогні до утворення густого сиропу. Покрийте ним холодну паску і дайте підсохнути.
  • Глазур для пасок з ірисок. Розтопіть 1/4 склянки молока або вершків, додайте 40 г вершкового масла. Додайте 1-2 ст.л. цукрової пудри і іриски. Варіть, помішуючи, до однорідності.
  • Глазур з білого шоколаду. 100 г білого шоколаду розламайте на дрібні шматочки. Влийте 50 мл вершків і розтопіть на водяній бані. Перемішайте до однорідної маси. Коли глазур почне густіти, її можна використовувати.

Дивіться відео, як спекти паску за рецептом Григорія Германа:

Реклама

Нагадаємо, раніше Сьогодні.Lifestyle писали, як приготувати сирну паску з шоколадною глазур'ю . Ми також ділилися рецептом паски від Юлії Висоцької .

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти