Головна Сьогодні

Як спекти солодкий гарбузовий хліб: покроковий рецепт від Григорія Германа

Готуємо запашний гарбузовий хліб в духовці

Гарбузовий хліб – насправді, це гарбузовий кекс. Він готується з додаванням прянощів і чорного шоколаду, тому виходить шалено ароматним.

Покроковий відео рецепт від Григорія Германа, ведучого програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", дивіться нижче.

Гарбузовий хліб в духовці

Гарбузовий хліб з прянощами і шоколадом
Гарбузовий хліб з прянощами і шоколадом
Фото: Скриншот из видео

Час приготування:

  • 1 година

Інгредієнти:

  • 4 ст.л. насіння льону
  • 300 г цільнозернового борошна
  • 2 ч.л. розпушувача
  • 0.5 ч.л. соди
  • 200 г гарбузового пюре
  • 100 г цукру
  • 100 г чорного шоколаду
  • 2 ч.л. кориці
  • 0.5 ч.л. мускатного горіха
  • Ванільний цукор – за смаком

Спосіб приготування:

  1. Подрібніть насіння льону в блендері або кавомолці. Залийте невеликою кількістю води і дати настоятися.
  2. Просійте борошно, додайте корицю, розпушувач, соду, мускатний горіх і ванільний цукор.
  3. Додайте рослинну олію до гарбузового пюре, перемішайте. Влийте трохи води.
  4. Змішайте борошняну і гарбузову суміші, додайте лляне насіння.
  5. В кінці додайте подрібнений шоколад.
  6. Поставте тісто в форму, застелену пергаментним папером, і випікайте при 170 ° С приблизно 35 хвилин.

На замітку

Щоб зробити гарбузове пюре, запечіть шматочки гарбуза в фользі в духовці до м'якості, а потім подрібніть за допомогою вилки або блендера.

Нагадаємо, раніше Григорій Герман ділився рецептом цибулевого хліба .

Всі подробиці в спецтемі Найкращі рецепти

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти