Якщо ви не знаєте, як використовувати новий урожай яблук, приготуйте ароматний домашній пиріг за рецептом Юлії Висоцької.
Яблучний пиріг від Юлії Висоцької
Складові:
- 2 яйця
- 300 мл кефіру
- 50 г вершкового масла
- 10 г ванільного цукру
- ванільний екстракт – кілька крапель
- 250 г пшеничного борошна
- 1 дрібка солі
- 2 яблука
Рецепт приготування:
- Збити яйця з ванільним цукром, сіллю, ваніллю, розтопленим вершковим маслом і кефіром.
- До яєчно-вершковою суміші додати просіяне борошно і збити до однорідного стану.
- Яблука очистити і нарізати часточками.
- Форму змастити вершковим маслом і викласти яблука.
- На яблука зверху викласти тісто і розрівняти його.
- Випікати при 180 C 40 хвилин, дати охолонути і посипати цукровою пудрою, прикрасити листочками м'яти.
Нагадаємо, раніше сайт "Сьогодні" ділився рецептом яблучного штруделя. Ми також писали, як приготувати яблучний штрудель з лаваша. Крім цього, ми розповідали, як спекти пісний яблучний пиріг.
Дивіться відео, як приготувати німецький яблучний панкейк: