Головна Сьогодні

Салат на День святого Валентина: рецепт із зеленню, сиром і буряковим сердечками

Цей романтичний салат можна подати як гарнір до м'ясних або рибних страв

День святого Валентина настав. Якщо ви шукаєте ідеї для романтичної вечері, приготуйте смачний салат зі буряковими сердечками. До речі, стародавні римляни використовували буряк як афродизіак.

Фету в салаті ви можете замінити козячим сиром, а щоб приготувати соус вінегрет, скористайтеся нашим рецептом.

Салат на День святого Валентина

Інгредієнти:

  • 4 столові ложки нарізаних волоських горіхів, підсмажених
  • 450 г готового буряка (відвареного або запеченого)
  • 3 склянки руколи або іншої салатної зелені
  • 1/4 чашка фенхеля, нарізаного
  • Соус вінегрет – для заправки
  • 1/4 чашка сиру фета, нарізаного кубиками або розкришеного

Рецепт приготування:

  1. Готовий буряк почистіть і наріжте тонкими пластинками. Виріжте сердечка за допомогою формочки для печива.
  2. З'єднайте промиту рукколу (або салатний мікс), фенхель і волоські горіхи.
  3. Змішайте з соусом вінегрет (знадобиться кілька столових ложок).
  4. Перекладіть зелень на тарілку сервіровки, зверху рівномірно розподіліть буряк і фету.
  5. Подавайте салат з любов'ю!

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом салату "Капрезе" на День святого Валентина.

Дивіться відео, як приготувати вишуканий салат за рецептом Олексія Суханова:

Всі подробиці в спецтемі День влюбленных

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти