Головна Сьогодні

Рецепт варення з аґрусу з волоським горіхом і апельсином

Готуємо смачне і оригінальне варення з аґрусу на зиму

Літо – пора свіжих соковитих фруктів і ягід. Зберегти частинку літнього настрою можна, приготувавши незвичайне варення з аґрусу, апельсинів і волоських горіхів. Воно приємно здивує вас своїм яскравим смаком.

Варення з аґрусу з волоським горіхом і апельсином

Варення з аґрусу з апельсином
Варення з аґрусу з апельсином
Фото: Depositphotos

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

  • 259 ккал на 100 г

Складові:

  • 500 г аґрусу
  • 1 апельсин
  • 200 г волоського горіха
  • 500 г цукру

Спосіб приготування:

  1. Апельсин ретельно помити і зняти цедру за допомогою терки.
  2. М'якоть розрізати на шматочки. Кісточки видалити.
  3. Подрібнити волоські горіхи.
  4. Пропустити через м'ясорубку апельсин (з цедрою), промитий аґрус і горіхи.
  5. Перелити суміш у каструльку, додати цукор і варити до загустіння.
  6. Розлити по підготовлених баночках і закатати.

Корисна порада

Волоські горіхи не повинні бути гіркими, інакше смак варення погіршиться.

Дивіться відео, як приготувати варення з екзотичних продуктів:

Нагадаємо, раніше ми писали, як зварити варення з баклажанів, а також ділилися рецептом грушевого джему з лимоном.

Всі подробиці в спецтемі Заготовки на зиму: покрокові рецепти

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти