Головна Сьогодні

Рецепт на Геловін: шоколадне печиво "Скелетики"

Діти будуть в захваті від такого частування на Геловін

Геловін щороку відзначають 31 жовтня. Це свято дозволяє веселитися, дуріти і проявляти свою фантазію. І для цього не обов'язково витрачати багато грошей.

Ми порадимо приготувати на Геловін-2020 прикольне печиво у вигляді скелетиків. Від цього десерту малюки будуть в захваті.

Печиво у вигляді скелетів на Геловін

Час приготування:

  • 1 година

Печиво на Геловін
Печиво на Геловін
Фото: freepik.com

Інгредієнти:

  • 1 стакан вершкового масла кімнатної температури (225 г)
  • 3/4 склянки цукру (190 г)
  • 1 яйце
  • 1 ч.л. ванільної есенції
  • 2.5 склянки борошна (375 г)
  • 1/4 склянки порошку какао (30 г)
  • 1 ч.л. розпушувача
  • дрібка солі

Для глазурі:

  • 2 ст.л. води
  • 1 склянка цукрової пудри (125 г)
  • барвники – за бажанням

Спосіб приготування:

  1. Масло збити з цукром за допомогою міксера.
  2. Продовжуючи збивати, додати яйце і ваніль.
  3. Змішати всі сухі інгредієнти.
  4. З'єднати обидві суміші і замісити тісто. Воно повинно вийти м'яким, еластичним, що не липне до рук.
  5. Тісто бажано охолодити в холодильнику протягом 20-30 хвилин.
  6. Тісто розкачати в пласт товщиною 0.5 см на поверхні, присипаної борошном.
  7. За допомогою формочок вирізати фігурки.
  8. Випікати в попередньо нагрітій до 180 °С духовці протягом 13-18 хвилин.

Як зробити глазур для печива на Геловін

Цукрову пудру ретельно перемішати з водою. Залежно від бажаної консистенції, може знадобитися трохи більше або менше води або цукрової пудри. Коли печиво охолоне — прикрасити глазур'ю.

Нагадаємо, раніше ми ділилися кращими ідеями гарбузів на Геловын від Марти Стюарт. Також розповідали, які страви можна приготувати на Геловін.

Всі подробиці в спецтемі Halloween-2020

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти