Желейні черв'ячки і "земля" в шоколадному десерті виглядають зовсім як справжні. Це чудове частування на Геловін, який щороку святкують 31 жовтня.
Дивіться відео, як приготувати дитячі страви на Геловін:
Ви можете приготувати домашній шоколадний пудинг, але ми радимо спростити процес і розвести порошковий пудинг молоком..
Десерт "Земля з черв'яками"
Час приготування:
- 30 хвилин
Інгредієнти:
- 1 пакетик порошкового шоколадного пудингу (близько 110 г)
- 2 склянки холодного молока
- 425 г печива Оrео або аналогічного
- 225 г збитих вершків (можна аерозольних)
- 24 желатинових черв'яки
Спосіб приготування:
- Печиво скласти в пакет із застібкою і розкачати качалкою, щоб вийшли крихти різного розміру.
- Залити молоком порошковий шоколадний пудинг і ретельно перемішати віночком. Залишити на 5 хвилин, щоб суміш загусла.
- Додати в шоколадний пудинг збиті вершки і половину розкришеного печива.
- Перекласти суміш в прозорі стаканчики, наповнюючи їх приблизно на три чверті.
- Увіткнути в десерт желатинових черв'яків і присипати розкришеним печивом. За бажанням охолодити. Десерт на Геловін готовий!
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати яблука в карамелі на Геловін. "Сьогодні" також ділилися рецептом пасти "Волосся відьми" від Найджели Лоусон.
Читайте також: