Куди їхати у серпні

На кого залишити улюбленця

Як зміцнити імунітет

Модні джинси

Тести

Найдорожче

Великдень 2019: рецепт глазурі, яка не обсипається

Як приготувати желатинову глазур для Великодня

Як зробити глазур для паски, щоб вона не обсипалася, щоб не кришилася, не текла і не змащувалася, а трималася щільно, красиво і гладко? Напередодні світлого свята Воскресіння Христового ми ділимося з вами корисним і простим рецептом глазурі для паски. Особливо його оцінять любителі шоколаду.

Взагалі всіляких рецептів глазурі на Великдень існує дуже багато. Напевно у кожної господині припасений улюблений варіант прикрашання великодніх пасок, рулетів, пряників, печива та іншої випічки. Адже мало просто спекти ритуальну паску, важливо ще й ефектно її оформити.

Читайте також:

Одні дотримуються давніх традицій, а тому постійно готують класичну білкову глазур для паски – білу і без жодних добавок. Інші обожнюють експерименти з новими смаками і не проти зробити глазур для паски якусь кольорову, з цитрусами або фруктовими добавками. Хтось прагне до дієтичного варіанту, а тому готує глазур для паски без яєць за рецептом на основі цукру.

При цьому особливо цінується глазур для паски, яка не обсипається після нанесення і не тріскається при висиханні. Сьогодні ми розповімо вам, як правильно зробити глазур для паски, щоб вона мала м'яку текстуру, залишалася красивою, гладкою і блискучою протягом декількох днів. Готуємо шоколадну глазур на основі желатину.

Щоб приготувати для паски глазур з желатином, вам знадобиться:

1 склянка цукру,

75 г порошку какао,

4 ст. ложки жирних вершків,

1 ст. ложка желатину,

півсклянки води.

Шоколадна глазур для Пасхи – рецепт приготування:

  1. Желатин замочити в 3 ст. ложках води, щоб він набряк.
  2. Змішайте в каструлі цукор з какао.
  3. Додайте до сухої суміші вершки, воду, що залишилася, і добре перемішайте.
  4. Поставте каструлю на слабкий вогонь і, помішуючи, доведіть до кипіння.
  5. Кип'ятіть глазур 1 хвилину, потім введіть в гарячу шоколадну суміш розчинений желатин і перемішайте.
  6. Зніміть глазур з вогню і трохи остудіть, періодично помішуючи лопаткою.
  7. Збийте міксером шоколадну глазур до стану густої і гладкої однорідної маси.
  8. Наносити шоколадну желатинову глазур на паску слід в злегка охолодженому вигляді. Близько 40 градусів. А паска повинна бути холодною, тоді глазур швидше схопиться і застигне.

Смачного!

Раніше ми публікували рецепт сирної паски на Великдень 2019.

Реклама
Найважливіші та найцікавіші новини завжди під рукою
Life Сьогоднi в telegram-каналi Пiдпишись на RSS-канал Life Сьогоднi на Google News
Реклама
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Гороскоп
Твій гороскоп на Сьогодні
Читати гороскоп
Just do it
Корисна порада на Сьогодні
Їсти ягоди щодня
Чому це важливо?
Лайфхак дня
Як бюджетно оновити гардероб
Хакнути
Сольник зірки
DOROFEEVA
31 липня / 20:00
5 головних концертів липня
Чи гідний сервіс на відпочинку в Україні?
Дізнатися більше про відпочинок
Спецпроект
Календар лайфхаків на літо
Липень
Лайфхаки за календарем
Гороскоп
Твій гороскоп на тиждень
25 - 31 липня
Читати гороскоп
Найдорожчий спецтопік
Дорожче просто не знайдеш
Оренда VIP-яхти — ₴27 000/година
За що такі гроші?
тест
Чи зможеш відрізнити дизайнерський одяг від речей з ринку?
Спробувати
Де купатися
Топ пляжів недалеко від Києва
Хочу дізнатися!

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти