М'ясні рулети завжди виглядають на столі дуже ефектно . До того ж, користуючись однією і тією ж технологією і лише змінюючи начинки, можна готувати абсолютно різні за смаком страви.
Дивіться відео, як приготувати гарбузовий хліб:
Ми розповімо, як зробити рулет зі свинини з гарбузом, горіхами, часником і перцем чилі. Обов'язково видаліть насіння з останнього – воно дуже гостре.
Рулет зі свинини з гарбузом і горіхами
Час приготування:
- 1.5 години
Інгредієнти:
- Цілий шматок свинини вагою 1 кг
- 120 г м'якоті гарбуза
- 80 г горіхів
- 4 зубчики часнику
- 1/2 перцю чилі
- Сіль перець
Спосіб приготування:
- Покладіть м'ясо на обробну дошку.
- Зробіть по центру уздовж волокон надріз, не доходячи до низу 1/2 см.
- Розведіть м'ясо руками і зробіть глибокі поперечні надрізи всередині шматків пласта справа і зліва, уздовж, не доходячи до кожного краю 1/2 см.
- Розкрийте шматок м'яса як книгу. Надріжте потовщені місця, якщо вони є, накрийте м'ясо плівкою і відбийте молотком так, щоб товщина шару була від 5 мм до 1,5 см, в залежності від величини самого шматка.
- Приготувати начинку. Гарбуз, горіхи, часник і чилі подрібнити в блендері. Посолити і поперчити начинку за смаком.
- М'ясо натерти сіллю і перцем. Розкласти зверху начинку, розрівняти, згорнути в рулет. За бажанням скріпити кулінарною ниткою або дерев'яними шпажками.
- Покласти рулет в рукав для запікання, закріпити рукав відповідно до інструкції на упаковці.
- Запікати в попередньо розігрітій до 190-200 °С духовці протягом 35-40 хвилин або до готовності.
З чим подавати м'ясний рулет
Ця страва не потребує гарнір, але ви можете доповнити його свіжим хлібом або салатом із зелених овочів.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати курячий рулет з морквою . "Сьогодні" також ділилися рецептом рулету з болгарським перцем і сиром .