Переможниця кулінарного шоу МайстерШеф 6 сезон поділилася рецептом дієтичної весняної закуски з моркви, сиру, горіхів і зелені.
Морквяно-горіховий сир
Інгредієнти:
- Молода морква – 3 шт.
- Сир гауда – 300 г
- Волоські горіхи (смажені) – 80 г
- Арахіс (смажений, очищений) – 100 г
- Вершкове масло – 20 г
- Рослинна олія – 5 мл
- Петрушка – 10 шт.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Наріжте молоду моркву кубиком і протушкувати на суміші вершкового і рослинного масла протягом 5 хвилин.
- Натріть сир, викладіть на пергамент і розтопіть в духовці, розігрітій до 180 °С, протягом 3 хвилин. Подрібніть листя петрушки, волоські горіхи і арахіс.
- З'єднайте моркву, суміш горіхів, зелень і розплавлений сир. Перемішайте, викладіть на харчову плівку, сформуйте ковбаску. Залиште остигати на 15 хвилин, потім покладіть до холодильника мінімум на 8 годин.
Нагадаємо, в п'ятнадцятому випуску "МайстерШеф" – Кулінарний випускний підлітки готували для посольств, а в чотирнадцятому ефірі стали шпигунами. У тринадцятому випуску підлітки зіграли в "Крокодила". У дванадцятому ефірі юні кулінари торгували десертами. В одинадцятому випуску підлітки зіграли в "Монополію".
У десятому ефірі юні кулінари готували для батьків. У дев'ятому випуску підлітки стали скульптурами. У восьмому ефірі вони перетворилися на супергероїв, а в сьомому юні кулінари потрапили до "Матриці".
Читайте також: