Дальгона-кава – це молочний напій з густою кавовою пінкою. Але існує і перевернутий рецепт – холодна кава з пишною шапкою збитих вершків. Він нагадує молочний коктейль, але тільки більш освіжаючий і з кофеїном. Ідеальні літні ласощі!
Щоб зробити цей кавовий напій, налийте півсклянки холодної солодкої кави на лід і заповніть простір, що залишився, збитими вершками. Перемішайте і насолоджуйтеся!
Тільки пам'ятайте, що збиті вершки повинні бути дуже холодними, тому швидко все перемішайте, перш ніж вони нагріються до кімнатної температури.
Ємність, яку ви використовуєте, також дуже важлива. Ідеальний варіант – висока і вузька баночка.
Як приготувати збиті вершки для кави
Час приготування:
- 1 хвилина
Складові:
- 4 столові ложки дуже холодних вершків для збивання
- 1 ложка цукрової пудри
Спосіб приготування:
- В баночці змішайте холодні збиті вершки і цукрову пудру.
- Візьміть ручний спінювач молока і збивайте близько хвилини або до жорстких піків. Переконайтеся, що на дні не залишилося рідини.
Дивіться відео, як часто можна пити каву і чим вона корисна:
Нагадаємо, раніше ми писали, як зробити міні-панкейки з молоком. Крім цього, Сьогодні.Lifestyle ділилися рецептом збитого полуничного молока.