Куди поїхати у відпустку

Як правильно худнути

Готуємо джем з абрикос

Модні джинси

Тести

Найдорожче

"МастерШеф": фантастичні булочки з корицею від Ектора Хіменес-Браво

Рецепт сінабонів з вершковим сиром в духовці

Щосуботи глядачі стежать за шоу "МастерШеф. Професіонали" на СТБ. У проєкті готують не тільки учасники, а й судді: Ектор Хіменес-Браво, Володимир Ярославський, Ольга Мартиновська. Крім того, вони радують своїх глядачів і поза кадром, розробляючи і описуючи все нові рецепти.

Цього разу суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом сінабонів: "Ви ніколи в житті не спробуєте нічого смачнішого!"

"Сінабони тануть у роті, булочки з крем-сиром і корицею. Вони зроблять вас щасливими, обожнюваними своєю сім'єю і гостями", – заінтригував Ектор.

Булочки з корицею від Ектора Хіменес-Браво

Ектор Хіменес-Браво – суддя кулінарного шоу "МастерШеф"
Ектор Хіменес-Браво – суддя кулінарного шоу "МастерШеф" / Фото: пресс-служба СТБ

Інгредієнти на тісто:

  • 250 мл молока
  • 2 яйця кімнатної темпаратури
  • 75 г вершкового масла кімнатної температури
  • 520-600 г борошна
  • 100 г цукру
  • 1/2 ч.л. солі
  • 1 пакет активованих сухих дріжджів (7 г)

Читайте також:

Начинка:

  • 200 г коричневого цукру
  • 3 ст.л. меленої кориці
  • 75 г м'якого вершкового масла

Заготовки булочок
Заготовки булочок / Фото: пресс-служба СТБ

Глазур (фростінг):

  • 110 г м'якого крем-сиру
  • 55 г м'якого вершкового масла
  • 180 г цукрової пудри
  • 1/2 ч.л. ванільного екстракту
  • 1/8 ч.л. солі

Булочки з глазур'ю
Булочки з глазур'ю / Фото: пресс-служба СТБ

Спосіб приготування:

  1. Нагрійте молоко (тепле) додайте дріжджі, не перемішуйте.
  2. Змішайте у великій мисці вершкове масло, цукор, сіль, яйця з сумішшю дріжджів, добре перемішайте і потім додайте борошно.
  3. Вимішуйте тісто 10 хвилин руками або 5 хвилин на середній швидкості в комбайні.
  4. Збризніть олією тісто і дайте відпочити, накривши плівкою в теплому місці.
  5. У невеликій мисці змішайте коричневий цукор, корицю і відкладіть.
  6. Розкачайте тісто до розмірів 45 на 55 см, змастіть 75 г вершкового масла і додайте суміш кориці і коричневого цукру.
  7. Зробіть рулет, починаючи з найдовшою боку, отримаєте рулет 45 см в довжину.
  8. Наріжте на 12 булочок, викладіть в прямокутну форму, змащену маслом і накрийте плівкою. Дайте підійти в теплому місці протягом 45 хвилин.
  9. Нагрійте духовку до 200°С. Випікайте сінабони в центрі духовки 15 хвилин.

Як зробити глазур для сінабонів

Поки випікаються булочки, зробіть глазур (фростінг). Змішайте крем-сир, вершкове масло, цукрову пудру, ваніль і сіль до повітряного стану.

Дайте сінабонам охолонути 15-15 хвилин і змастіть ще теплі сінабони глазур'ю (фростінгом). Смачного!

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом булочок "Равлики". Сьогодні.Lifestyle також писали, як приготувати сінабони з родзинками.

Реклама
Найважливіші та найцікавіші новини завжди під рукою
Life Сьогоднi в telegram-каналi Пiдпишись на RSS-канал Life Сьогоднi на Google News
Реклама
Гороскоп
Твій гороскоп на Сьогодні
Читати гороскоп
Just do it
Корисна порада на Сьогодні
Частіше проявляти емоції
Чому це важливо?
Лайфхак дня
Як швидко охолодити каву
Хакнути
Сольник зірки
MONATIK
31 липня / 20:00
5 головних концертів липня
Чи гідний сервіс на відпочинку в Україні?
Дізнатися більше про відпочинок
Спецпроект
Календар лайфхаків на літо
Липень
Лайфхаки за календарем
Гороскоп
Твій гороскоп на тиждень
18 - 25 липня
Читати гороскоп
Найдорожчий спецтопік
Дорожче просто не знайдеш
Оренда VIP-яхти — ₴27 000/година
За що такі гроші?
тест
Впізнаєш зірку за її модним образом?
Спробувати
Куди піти
Атмосферні тераси Києва для літніх вечорів
Хочу дізнатися!

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти