Печиво з шоколадними чипсами бездоганне у всіх сенсах. Але чи може воно стати ще смачніше? Можливо, і все завдяки інженеру, який домігся чималих успіхів в області випічки. Він повністю змінив дизайн шоколадних чипсів, щоб вони краще готувалися і були смачніше.
Ремі Лабеск, промисловий інженер компанії Tesla Inc. в Лос-Анджелесі, модернізував класичну шоколадну крихту, тому що, за його словами, форма краплі, створена 80 років тому, не дозволяє шоколаду танути належним чином.
Інженер розробив продукт спільно з виробником шоколаду Dandelion Chocolate. Це зайняло близько трьох років. Результатом довгої роботи став шоколад у формі гранованої піраміди, що нагадує сплющені дорогоцінні камені.
Фахівці стверджують, що така форма ідеальна – завдяки їй шоколад швидко тане в роті, має глянсову поверхню при запіканні і не ламається при транспортуванні.
"Я задоволений елегантністю чіпсів, вони рівномірно тануть при випічці, а форма взаємодіє з усіма п'ятьма смаковими рецепторами в роті, – сказав Лабеск в заяві.
Шоколадні чіпси включають всього два інгредієнти – какао-боби і органічний тростинний цукор. При цьому вони на 70% складаються з темного шоколаду.
Вага одного шматочка становить 4,05 грама. Упаковка вагою 500 г коштує 30 доларів.
Дивіться відео, як зробити шоколадний мус без цукру:
Нагадаємо, раніше ми ділилися порадами, як зробити шоколад смачніше, а також називали секретний інгредієнт брауні.