Хрусткий лаваш з рибною начинкою – прекрасна закуска для посиденьок на природі. Якщо у вас є сковорода гриль, ви можете приготувати такий рулет, не виходячи з кухні.
Лаваш гриль з рибою, томатами і сиром
Складові:
- 200 г відвареного філе лосося
- 1 упаковка лаваша
- 2 свіжих помідори
- 100 г тертого сиру
- соус тартар – за смаком
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Рибу попередньо відварити в спеціях, остудити і розібрати на шматки.
- На тонкий лаваш викласти нарізаний помідор і шматочки риби.
- Полити соусом тартар і посипати тертим сиром. За бажанням приправити.
- Згорнути все в довгий рол і покласти на решітку гриль. Готувати близько 7-8 хвилин з кожного боку, поки лаваш не підрум'яниться.
Порада: щоб приготувати домашній соус тартар, візьміть по 250 мл сметани або натурального йогурту і домашнього майонезу, 100 г дрібних маринованих огірків, 2 ст. л. солоних каперсів, 2 варені жовтки, пучок кропу.
Каперси, огірки і кріп дрібно наріжте. Сметану, майонез і жовтки збийте в блендері до отримання однорідної маси. Додайте в соус каперси, огірки і кріп, перемішайте.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати курячий рулет з морквою . Сайт "Сьогодні" також ділився рецептом рулету з болгарським перцем і сиром. Крім цього, ми розповідали, як зробити шпинатний рулет з лососем.
Дивіться відео, як приготувати хрусткі бутерброди в лаваші: