Шоу "МайстерШеф. Професіонали" в кожній програмі доводить глядачам, що їжа може бути цікавою, складною і незвичайною. Профі з самого початку задали високу планку, тому судді проекту дають складні завдання і скрупульозно оцінюють їх роботу.
"Майстер шеф. Професіонали" значно важче, ніж класична версія шоу з аматорами. Але ми не просто так називаємо нових учасників своїми колегами. І тому, на самому початку сезону, ми можемо довірити їм своїх найцінніших гостей, які стали улюбленцями всієї країни", – каже Ектор Хіменес-Браво.
В 4-му випуску "МастерШеф. Професіонали" в гості до учасників приїдуть переможці минулих сезонів. Світлана Шептуха, Ольга Мартиновська, Євген Злобін, Євген Клопотенко, Асмік Гаспарян, Вадим Бжезинський і Іван Міланович судитимуть тих, хто зовсім нещодавно судив їх самих. Також до їх столу приєднається тепер уже суддя проекту Ліза Глинська.
За 2 години профі повинні приготувати концептуальний обід з трьох страв. Одна загальна ідея повинна об'єднувати всі позиції з меню. Крім того, судді залишили в коморах тільки українські продукти, ніяких гребінців і французької фуагра. Чи зможуть профі вразити упереджених переможців, побачимо на каналі СТБ в суботу, 23 березня.
Нагадаємо, раніше Ліза Глинська розповіла про своє суддівство в "МайстерШеф. Професіонали". Інший суддя проекту, Володимир Ярославський, також дав інтерв'ю про участь в шоу.