Учасниця "МайстерШеф" Таня Куриленко, яка отримала білий кітель в 16-му випуску, на своєму Telegram-каналі опублікувала рецепт ароматних булочок для бургерів. Таня зазначила, що для начинки використовувала біфштекс з яловичини, салат айсберг, помідори, червона цибуля, огірки, плавлений сир і апельсиново-медову гірчицю.
Булочки для бургера
Інгредієнти:
- молоко – 300 мл
- дріжджі сухі – 10 г
- цукор – 30 г
- сіль – 3 г
- вершкове масло – 25 г
- борошно – 500 г
- кунжут – за смаком
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Молоко підігрійте до температури 36-37 °C.
- Змішайте всі сухі інгредієнти, додайте молоко і розтоплене вершкове масло. Добре вимісити і дайте відпочити 30 хвилин.
- Сформуйте майбутні булочки.
- Змішайте воду і молоко в пропорції 1:1 і збризніть сумішшю булочки. Дайте відпочити ще 15 хвилин.
- Ще раз збризніть булочки молочною сумішшю і поставте до духовки, розігріту до 200 °C, на 20 хвилин.
Нагадаємо, в п'ятнадцятому випуску "МайстерШеф" – "Кулінарний випускний" підлітки готували для посольств, а в чотирнадцятому ефірі стали шпигунами. У тринадцятому випуску підлітки зіграли в "Крокодила". У дванадцятому ефірі юні кулінари торгували десертами. В одинадцятому випуску підлітки зіграли в "Монополію".
У десятому ефірі юні кулінари готували для батьків. У дев'ятому випуску підлітки стали скульптурами. У восьмому ефірі вони перетворилися на супергероїв, а в сьомому юні кулінари потрапили до "Матриці".